Đoković postavio izazov pratiocima: Proverite koliko ste fleksibilni

Pokažite mi šta možete, rekao je na kraju snimka Novak

15.12.2023. 16:03
  • Podeli:
Novak Djokovic na odmoru-65648fb8aa6b6.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković uživa u Marbelji. Dok ima malo više slobodnog vremena i dok se zagrejava za novu sezonu, posvećuje se komunikaciji sa ljudima preko društvenih mreža. 

Najnovije je to što je najbolji teniser sveta odlučio da pred svoje pratioce na društvrenim mrežama postavi izazov, popularni čelendž. Oni razgibaniji ili jogini biće u ovome uspešni pa će izaći na crtu Novaku Đokoviću, a oni koji su malo kruži mogli bi da se malo zagreju i razgibaju pa da pokušaju, ali da rano ne odustaju.

"Hej ljudi, mnogi su me pitali za onaj deo koji sam uradio sa 60 minuta. Konkretno, bila je to scena na filmu koju je sniman u teretani dok sam se istezao. Pomislio sam, zašto ne bih počeo Novakov izazov fleksibilnosti? Evo kako to izgleda", rekao je Đoković na snimku pre nego što je pokazao vežbu.

Podigao je Novak iz posebnog "manevra" nogu, držeći se jednom rukom za vrh stopala i istovremeno objasnio kako se vežba istezanja radi. 

"Ovako će to izgledati. Pokušaću da ponovim ono što sam tamo uradio za 60 minuta. Bilo koja noga može, savite je i stopalo položite na drugo koleno, dodirnite zemlju, vratite se, uhvatite nogu, ispružite je, držite tako pet sekundi. To je to. Pokažite mi šta možete", izazvao je Novak pratioce.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()