Đoković prekinuo trening meč sa Medvedevom zbog povrede kolena

Srpski teniser je nekoliko puta tokom ovog trening meča tražio pomoć lekara

11.01.2023. 09:04
  • Podeli:
Novak Đoković_Kelly Barnes AP Tanjug-63ad61e12c688.webp Foto: Kelly Barnes / AP / Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Đoković morao je ranije da napusti trening protiv Rusa Danila Medvedeva u Melburnu zbog povrede kolena, prenose lokalni mediji.

Trening meč je trebalo da traje 75 minuta, ali je Đoković morao da se povuče zbog povrede. Medvedev je dobio prvi set rezultatom 6:4 posle 36 minuta.

Srpski teniser je nekoliko puta tokom ovog trening meča tražio pomoć lekara zbog problema sa kolenom leve noge, a onda se po završetku prvog seta povukao sa terena.

Umesto Đokovića na teren je izašao Španac Pablo Anduhar. Još nije poznat stepen povrede srpskog tenisera, koji bi u petak trebalo da odigra revijalni meč protiv Nika Kirjosa.

Australijan open će biti odigran od 16. do 29. januara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()