Đoković promenio raspored: Pre Rolan Garosa ide u Monte Karlo

Novak će igrati za tim "Za decu Monte Karla"

19.05.2023. 10:14
  • Podeli:
Novak Đoković_Profimedia-6462a25d5927c.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković je u svoj raspored ubacio jedan humanitarni događaj i to neposredno pred Rolan Garos. Kako je ranije od očekivanog srpski teniser završio Masters u Rimu odlučio je da nastupi na humanitarnoj fudbalskoj utakmici u Monte Karlu.  

Meč između svetskih zvezda okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportista održaće se u utorak 23. maja na stadionu "Luj II". Meč će biti u dobrotvorne svrhe i uvertira za trfku Formule 1 za Veliku nagradu Monaka, koja je na programu od 25. do 28. maja.

Novak će igrati za tim "Za decu Monte Karla" sa svetskom šampionkom u džet-skiju Lizom Bataljom, Flaviom Romom, Klodom Puelom, Federikom Deuom, Sebastijanom Perezom, Gregom Kamplom i drugima.

Nasuprot njih će biti tim "Ol Star Drajvers" koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja...

"Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemo da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci", rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Srpski as će ovaj fudbalski meč igrati samo nekoliko dana pre 1. kola Rolan Garosa, koji počinje 28. maja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()