Đoković: Razočaran sam, sem tog poslednjeg udarca, zaslužio sam pobedu

Đoković je uspeo da spasi dve meč lopte, ali je na trećoj, netipično za njega, odservirao duplu grešku.

13.04.2024. 20:37
  • Podeli:
Tan2024-04-1318001498_2 novak djoković (AP PhotoDaniel Cole-661ad0c516277.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

 Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u polufinalu Mastersa u Monte Karlu, pošto je danas poražen od Kaspera Ruda rezultatom 6:4, 1:6, 6:4.

"Naravno da sam razočaran, bilo je veoma blizu. Imao sam svoje šanse, ali, taj poslednji gem nije bio dobar. Mislim da sam, sem tog poslednjeg udarca, zaslužio pobedu", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle poraza.

Đoković je uspeo da spasi dve meč lopte, ali je na trećoj, netipično za njega, odservirao duplu grešku.

"Moja igra je imala oscilacije. Pozitivna stvar je da sam uspeo da se vratim nakon izgubljenog prvog seta i da sam pronašao dobru igru. Ima i pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog turnira, ali svakako sam razočaran zbog poraza“, rekao je Đoković i dodao:

"Navikao sam na veoma visoke standarde u smislu očekivanja i rezultata i to  što još uvek nemem titulu ove godine, u poređenju sa poslednjih recimo 15 godina, nije sjajna sezona. Igrao sam polufinale u Australiji, pa sada ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je i očekivati da imam neke sezone koje ne počnu dobro, a ovo je jedna od njih. Nadam se da mogu da popravim rezultate, ali mislim da sam igrao dobro. Nadam se da ću na narednim turnirima moći da igram bolje", naglasio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()