Đoković se obratio Agasiju: Uputio sam ti osmeh kada sam uradio isto šta i ti na ovom terenu

Ćaskanje dvojice šampiona nastavilo se u holu arene

14.01.2024. 14:15
  • Podeli:
Andre Agasi-65a3dc2b88208.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tanjug

Najbolji na planeti vodi računa o svemu. Novak Đoković je odigrao najduži meč u 1. kolu nekog grend slem turnira protiv debitanta na Australijan openu Dina Prižmića - 3:1. Najbolji igrač sveta je posle nešto više od četiri sata upisao svoju 90. pobedu u Melburnu. Srpski teniser je posle meča pohvalio svog mladog protivnika i obratio se na tribinama prisutnoj legendi svetskog tenisa Andreu Agasiju

"Andre. Lepo je imati te u publici. Hvala mnogo što si svojim prisustvom počastio nas i Australian open. Neverovatno je videti te. Nisam te video godinama. Bilo je 4:0 i napravio sam forhend viner. Nasmejao sam ti se i rekao da je to skoro kao tvoj povratak nekada. Posle toga sam izgubio tri gema za redom... Nisi ti kriv. Bio sam inspirisan tvojim prisustvom", rekao je Novak Đoković u svom stilu, uz malo šale, dok se sa terena obraćao legendarnom američkom teniseru, koji danas radi kao trener. 

Kada su se kamere ugasile dvojica velikih sportista sreli su se u hodniku Rod Lejver arene i razgovarali uživo. 

U objavi zajedničke fotografije Đokovića i Agasija, po mišljenju svedoka, piše: Novak je simpatično relaksiran dok ćaska sa Agasijem posle meča. Susret dvojice šampiona Australijan opena. 

Andre Agasi ima 53 godine i tokom svoje sjajne karijere najviše puta je osvojio grend slem u Melburnu - 1995, 2001, 2003 i 2005. godine
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()