"Đoković se probudi i radi na tome": Legendarni teniski trener objasnio kako se postaje šampion

Masters u Rimu igraće se od 8. maja i trebalo bi da bude prvi turnir na kojem će Đoković igrati još od mastersa u Monte Karlu

04.05.2024. 14:17
  • Podeli:
Novak Đoković 1-65b3622ee5efa.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Novak Đoković trenutno provodi 423. nedelju na prvom mestu ATP liste, a uoči mastersa u Rimu dobio je pohvale od čuvenog trenera.

Rik Maći, legendarni Amerikanac koji je, između ostalih, trenirai i sestre Serenu i Venus Vilijams, oduševljen je Đokovićevim mentalitetom.

"Mnogi ljudi odlaze u krevet da sanjaju o uspehu i tako se probude. Drugi odlaze u krevet da sanjaju o uspehu, probude se i rade na tome. Đoker Nole", poručio je Maći.

Masters u Rimu igraće se od 8. maja i trebalo bi da bude prvi turnir na kojem će Đoković igrati još od mastersa u Monte Karlu.

Najbolji teniser sveta odlučio je da propusti masters u Madridu kako bi se spremio za nastavak sezone, prvenstveno na šljaci. U Rimu je šest puta bio šampion, a očekuje se da pokuša da dođe i do sedme titule.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()