Đoković se uželeo tenisa: Doneo neobičnu odluku pred Sinsinati

Popularno među igračima iz top 10

01.08.2023. 09:20
  • Podeli:
Novak Đoković_Alberto Pezzali AP Tanjug-64ad1d9325308.webp Foto: Alberto Pezzali / AP / Tanjug

Novak Đoković naredni turnir igraće u Sinsinatiju. Srpski teniser doneo je, za sebe, važnu odluku pred odlazak u SAD i početak američke turneje na tvrdoj podlozi: Neće igrati samo u singlu. 

Đoković se prijavio u dubl konkurenciji, a partner na terenu biće mu Nikola Ćaćić.

Srpski tandem, naravno, neće biti među nosiocima, a glavni favoriti za osvajanje titule su Radživ Ram i Džo Salisberi.

Đoković neće biti jedini igrač iz vrha ATP liste u dublu. Nastup su prijavili još Stefanos Cicipas sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, Aleksander Zverev sa Marselom Melom, Andrej Rubljov sa Maksom Purselom i Hubert Hurkač sa Matom Pavićem.

Đoković je dva puta osvajao Sinsinati u pojedinačnoj konkurenciji, 2018. i 2020, godine, kada je poslednji put nastupio u gradu u Ohaju.

Masters u Sinisinatiju počinje 13. avgusta, a nakon njega je na programu Ju Es open, od 28. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()