Đoković utučen nakon ispadanja sa US Opena: Razmišljao sam da li uopšte da dolazim

Težak poraz srpskog tenisera u Njujorku

31.08.2024. 10:01
  • Podeli:
novak djokovic profimedia-66d2cd9f8c984.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je ispao sa US Opena. On je poražen od Alekseja Popirina sa 3:1 u setovima.

Nakon meča, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama nije krio razočarenje.

"Raspala mi se igra totalno. To je realnost. Sastavni deo sporta. Može biti da su Olimpijske igre uticale na to, veliko pražnjenje. Bilo je razmišljanja da li uopšte da dolazim ovde", rekao je srpski teniser i dodao:

"Nisam bio svež od početka treninga, pokušavao sam da nađem igru. Jako brzi uslovi, drugačiji u odnosu na šljaku. Mučno je bilo igrati na ovaj način i osećati se ovako sa reketom u rukama. Osećao sam se i delovao amaterski na momente".

Takođe, on je istakao da ne razmišlja "daleko" kada je nastavak sezone i da će se sada sigurno vratiti u Beograd i biti sa porodicom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()