Đoković uživa u Indijan Velsu: Na UCLA univerzitetu se družio i oprobao u još jednom sportu

Srpski teniser je srećan što se vratio na Masters u SAD

29.02.2024. 21:53
  • Podeli:
Novak Đoković-65acc4af9047d.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Novak Đoković sprema se za nastup na masters turniru u Indijan Velsu, na kom nije učestvovao prethodnih pet godina. Najbolji teniser sveta je u SAD otišao ranije kako bi se pripremio na novu podlogu, a izgleda i kako bi obišao sve šta nije prehodnih sezona dok je trajala pandemija virusa korona. 

Srpski teniser je bio na utakmici MLS lige Galaksi - Inter Majami, sreo se sa Vlade Divcem i fudbalerom Dejanom Joveljićem, a danas je trenirao na prestižnom univerzitetu UCLA.

Đoković se tom prilikom družio sa studentima, ali se oporbao i u još jednom sportu pored tenisa. Novak se istezao i radio atletske vežbe u čarapama na terenima za američki fudbal. Nakon toga je odlučio i da uzme football i oproba se u američkom fudbalu.

Pokazao je Đoković više puta do sada koliko je svestran, a sada smo je pokazao i kako barata sa loptom jajastog oblika.

Srpski teniser je u ćaskanju sa studentima stigao i da im podeli rekvizite i autograme.

Đoković u Indijan Velsu nije igrao od 2019. godine, a sada će imati priliku da osvoji 41. masters titulu i novih 2.000 ATP bodova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()