Đoković: Veoma sam zadovoljan svojim izdanjem

Ðoković je na kameri posle pobede u Torinu, i osvajanju završnog turnira nakon sedam godina, napisao: "Ma tako je breee, ajmo Orlovi"

21.11.2022. 08:40
  • Podeli:
Novak Đoković-1668972334310.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je zadovoljan osvajanjem završnog mastersa u Torinu.

Ðoković je po šesti put u karijeri osvojio završni turnir u sezoni, pošto je u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 7:5, 6:3.

"Bio sam veoma zadovoljan kako sam igrao sa osnovne linije, pogotovo iz forhenda, hteo sam da budem agresivan i isplatilo mi se to. Veoma sam zadovoljan svojim izdanjem", izjavio je Novak Đoković.

On je priznao da je bio nervozan u finišu duela sa Rudom.

"Mnogo sam bio nervozan, posebno u onom poenu na 30:30, to je bio najduži poen meča. Morao sam ceo meč da ostanem fokusiran. Kada sam servirao za pobedu promašio sam par forhenda. Sigurno sam osetio nervozu, ali sam završio to asom i veoma sam zadovoljan. Prošlo je sedam godina od kada sam osvojio završni masters, mnogo je to vremena. Činjenica da sam čekao sedam godina čini ovu pobedu još slađom i većom", objasnio je srpski teniser.

Ðoković je ove sezone osvojio pet trofeja, a godinu će završiti na petom mestu ATP liste.

"Sigurno sam govorio o ovoj čudnoj sezoni hiljadu puta, neću da se ponavljam, svi koji prate tenis znaju na šta mislim. Ova pobeda je veliko olakšanje i zadovoljstvo, ali i jedva čekam da odmorim nekoliko nedelja. Bio sam ''na iglama'' cele godine, da li zbog čekanja odobrenja da odem negde ili zbog turnira, tako da sam baš zadovoljan što sam godinu završio na pozitivan način", zaključio je Ðoković.

Srpski teniser je po završetku meča imao poruku za fudbalere Srbije, koji se trenutno nalaze u Kataru gde igraju na Svetskom prvenstvu. Ðoković je na kameri napisao: "Ma tako je breee, ajmo Orlovi!".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()