Đokovićev rival iskren: Ne znam kako protiv njega

Radi se o momku rođenom 2001. godine

03.07.2024. 11:30
  • Podeli:
Džejkob Firnli Profimedia-66851a211cfe9.webp Foto: Profimedia

Sedmostruki uzastopni šampion u Londonu Novak Đoković je u prvom kolu turnira deklasirao  Čeha Vita Koprivu, a njegov naredni rival biće Britanac Džejkob Firnli. Radi se o momku rođenom 2001. godine bez velikog iskustva na ATP turu, te je Đoković apsolutni favorit.

I sam Firnli, trenutno 277. igrač na svetu priznaje da nema predstavu kako igrati protiv Novaka.

"Nemam pojma! Gledao sam toliko video snimaka o njemu. Ne izgleda da ima mnogo mana u njegovoj igri. Samo ću pokušati da uživam u tome, igraću svoju igru na terenu i videti šta će se desiti", bio je iskren Firnli.

Zanimljivo, on je kao junior pobeđivao Janika Sinera i Karlosa Alkaraza.

"Igrao sam protiv Alkaraza kada je on imao možda 14, ja 17. Siner, igrao sam sa njim kad smo možda imali po 15. Očigledno je da su koraci koje su napravili u svojim karijerama bili mnogo veći od mene. Način na koji igraju je neverovatno. Mislim da od tih pobeda zaista ne mogu ništa da uzmem", prisetio se Britanac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()