Đokovićeva poruka Amerikancima: Imali ste sreće protiv Srbije u košarci na Olimpijskim igrama

Kao i uvek korektan, Nole nije pominjao suđenje na duelu Orlova i "drim tima" u polufinalu OI

24.08.2024. 10:01
  • Podeli:
novak đoković, njujork, 23 avg 2024 - profimedia-0901119042-66c99334ac124.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je Amerikancima da su imali sreće u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu protiv košarkaša Srbije.

"Moram da vam čestitam na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da izgubite. Imali smo vas 'na konopcima', vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Onda je 'drim tim' pokazao zbog čega je to što jeste, ali mi smo ponosni na naše košarkaše. Oni su neverovatni, košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni", rekao je Đoković uoči starta US opena u Njujorku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()