Đokovićeva šarmanta igra reči: Potvrđujem, pridružujem se NBA

Godine su samo broj, još jedna potvrda koja stiže od najboljeg tenisera sveta

11.04.2024. 09:00
  • Podeli:
novak djokovic - AP Photo Trevor Collens Tanjug-66057fb0dd47f.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našalio se sa pratiocima na društvenim mrežama. On je na platformi "X" objavio fotografiju na kojoj su Roan Bopana i on.

Dvojica najstarijih tenisera na svetu koji su bili na prvom mestu ATP liste u svojim konkurencijama (singl i dubl).

"Godine su samo broj. Za nas, to je broj jedan", napisao je kratko Đoković u opisu te fotografije.

Jedan od pratilaca je Novaka pitao kada će se pridružiti NBA ligi, aludirajući na snimak trojke koju je Novak pogodio u "Kripto areni" gde je gledao meč Los Anđeles Lejkersa nedavno, prenosi B92.

"Potvrđujem, pridružujem se NBA (Novak je sjajan)", odgovorio je Novak.

Reč je o igri reči, jer se "Novak je sjajan" na engelskom piše "Novak Being Awesome" što za skraćenicu ima identičnu onoj najjačoj košarkaškoj ligi sveta - NBA.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()