Dve godine veze sa obožavaocem: Verila se slavna teniserka

Kad me je zaprosio, počela sam da plačem, rekla je španska igračica

01.06.2023. 13:10
  • Podeli:
garbine-muguruza-wta-tenis-reuters.jpg

Bivša osvajačica Rolan Garosa i Vimbldona Garbinje Muguruza verila se sa svojim obožavaocem koji joj je pre dvije godine prišao tražeći selfi u Njujorku, tokom Ju Es ppena.

Strani mediji pišu da se slučajni susret sa sadašnjim verenikom Arturom Borgesom dogodio u Central parku 2021. godine. Teniserka je sad na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa opisom:

"Osvojio si me na prvi pozdrav".

Nešto ranije ona se prisetila kako su se njih dvoje upoznali:

"Moj hotel je bio blizu Central parka. Bilo mi je dosadno, pa sam odlučila da odem u šetnju. Izašla sam i naletila na njega na ulici. On se okrenuo i rekao: Srećno na Ju Es openu. Odmah sam pomislila da je vrlo zgodan".

Posle tog slučajnog susreta njih dvoje su nastavili da se viđaju, sve se završilo ljubavnom vezom, a sada i veridbom.

"Zaplakala sam kad me je zaprosio. Nisam znala kako da reagujem. Rekla sam "DA" u suzama, bilo je vrlo romantično", ispričala je teniserka koja se sportom bavi od treće godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()