Ema Radukanu se, iz bolničkog kreveta, ugleda na Nadala

Britanka je objavila svoju fotografiju iz bolničkog kreveta

18.05.2023. 12:22
  • Podeli:
Ema Radukanu-63b6e24f3a91e.webp Foto: Profimedia

Ema Radukanu je ove nedelje podvrgnuta poslednjoj, trećoj, operaciji na obe ruke i desnom skočnom zglobu. To su bili i razlozi zašto je ova Britanka odustala od nastupa na Rolan Garosu i Vimbldonu.

Radukanu je objavila svoju fotografiju iz bolničkog kreveta sa zglobovima u zavojima i na desnom skočnom zglobu. Time je želela da okonča sve svoje povrede koje su uticale na njenu karijeru.

Ema Radukanu zna na koju figuru treba da gleda kako bi se suočila sa oporavkom: na španskog tenisera Rafaela Nadala. Britanka je objavila fotografiju sebe koja gleda u Nadala dok trenira, uz komentar: Razmišljanje. 

Radukanu je želela da pokaže da će ostati istrajna i uporna u svom oporavku baš kako to čini legendrarni španski teniser.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()