Ema Radukanu spremna za Australijan open

Bio je timski napor da me dovedemo do ovog momenta, rekla je britanska teniserka posle povrede u Oklandu

15.01.2023. 09:02
  • Podeli:
Ema Radukanu-63c3b30fd252c.webp Foto: Profimedia

Ema Radukanu je povredila levi skočni zglob na turniru u Oklandu i činilo se da neće biti spremna za početak Australijan opena.

"Uspela sam da se pripremim, iako teže nego inače, ali osećam da mogu da izađem i dam sve od sebe na terenu", izjavila je britanska teniserka Ema Radukanu na konferenciji za medije pred početakgrend slema u Melburnu.

Mlada Britanka, 75. teniserka na svetu, u ponedeljak će se u 1. kolu susresti sa nemačkom teniserkom Tamarom Korpač.

"Bio je timski napor da me dovedemo do ovog momenta. Što se tiče skočnog zgloba, osećam se zaista dobro. Biće više uvođenja određenih stvari. Nisam baš mnogo tenisa igrala u svojoj karijeri, tako da sam se navikla na to da ne igram. I nisam toliko pod stresom zbog nedostatka mečeva", izjavila je Radukanu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()