Ema Radukanu u suzama napustila teren

Tokom izjenačenja u drugom setu (5:5) Britanka je tražila medicinski tajm-aut

05.01.2023. 15:44
  • Podeli:
Ema Radukanu-63b6e24f3a91e.webp Foto: Profimedia

Učešće Eme Radukanu (20) na Australijan openu je pod znakom pitanja i to joj je nateralo suze na oči. Trenutak kada je osetila bol u skočnom zglobu, na meču turnira ASB Klasik, bio je momenta u kom joj je postalo jasno da mora da preda duel Viktoriji Kuzmovoj i da joj nastup na prvom Grend slemu u sezoni postaje neizvestan.  

Britanka je odlično počela turnir, a na predatom meču je prvi set uzela bez izgubljenog gema, dok je drugi izgubila u taj brejku. 

Tokom izjenačenja u drugom setu (5:5) Radukanu je tražila medicinski tajm-aut. Fizioterapeut je pokušao da je osposobi da nastavi meč portiv 155. igračice sveta. 

Vratila se Ema na teren, ali nije se na njemu dugo zadržala. 78. igračica sveta samo dva gema kasnije morala je da se povuče jer je povreda bila jača. 

Sada se postavlja pitanje da li će Radukanu uspeti da se oporavi tokom narednih deset dana i spremna dočeka početak Australijan opena (16. januar).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()