Endi Marej potvrdio da igra u Monte Karlu

Mari do sada u karijeri nije osvajao turnir u Monte Karlu

07.04.2023. 17:44
  • Podeli:
Endi Merej-63cbab2456a87.webp Foto: AP Photo/Ng Han Guan/Tanjug

Britanski teniser Endi Marej objavio je danas na svom Instagram nalogu da će igrati na Mastersu u Monte Karlu.

"Upravo sam završio nedelju treniranja i odmora sa porodicom u Marbelji. Kakvo sjajno mesto. Hvala vam što ste brinuli o nama. Sad sam na putu za Monte Karlo prvi put posle 2017. godine. Poželite mi sreću", objavio je Mari.

Mari do sada u karijeri nije osvajao turnir u Monte Karlu i igrao je tri polufinala, poslednje 2017. godine protiv Alberta Ramosa Vinjolasa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()