Endi Mari se povukao sa turnira u Dubaiju zbog povrede

'Endi je obnovio povredu kuka, koja ga je primorala da odustane od turnira u Dubaiju', naveli su organizatori

27.02.2023. 15:29
  • Podeli:
andy-murray-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Britanski teniser Endi Mari povukao se sa ATP turnira u Dubaiju zbog povrede, saopštili  su organizatori takmičenja.

Mari je u subotu u finalu ATP turnira u Dohi izgubio od Rusa Danila Medvedeva sa 6:4, 6:4. Posle poraza u finalu Dohe, Britanac rekao da bi morao da bude "malo pametniji" sa svojim telom.

"Endi je obnovio povredu kuka, koja ga je primorala da odustane od turnira u Dubaiju", naveli su organizatori turnira.

Mari je u prvom kolu turnira u Dubaiju trebalo da igra protiv Poljaka Huberta Hurkača. Rival poljskom teniseru umesto Marija biće Rus Aleksander Ševčenko.

ATP turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.855.495 dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()