Evo kada se igra finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza

Spremite se za nedeljno uživanje uz najbolji tenis

12.07.2024. 21:55
  • Podeli:
Đoković - Alkaraz 1_Profimedia-64b38ef86a459.webp Foto: Profimedia

Spremni smo za novi spektakl i reprizu prošlogodišnjeg finala Vimbldona. Srpski as, Novak Đoković i mladi Karlos Alkaraz iz Španije zaigraće drugu godinu u nizu za trofej na "Ol Ingland Klubu".

Prošli put je bolji bio Španac u pet setova (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6), a interesantno je da je pobedom nad Musetijem, naš as obezbedio igranje šestog uzastopnog finala na Vimbldonu.

Još tri puta su se sastali Novak i Karlitos nakon tog meča na Vimbldonu, a interesantno je da je Srbin slavio u Sinsinatiju i na Završnom mastersu, dok je Alkaraz dobio na novogodišnjoj egzibiciji.

Naravno, svi se zanimaju kada će Novak Đoković i Karlos Alkaraz izaći na teren u nedelju, a termin je tradicionalno poznat.

Srbin i Španac ukrstiće rekete na Centralnom terenu "Ol Ingland Kluba" u nedelju sa početkom od 15.00 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()