Fotografija dana: Šta joj je to rekao Đoković, pa je Danilovićeva ovako urnebesno reagovala?

Dobra atmosfera u srpskom timu tenisera

29.12.2023. 08:46
  • Podeli:
Olga Danilovic-658011109477b.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković je već odradio dva treninga od dolaska na tlo Australije.

Najbolji teniser planete je odlično raspoložen pred novu sezonu u kojoj napada sve najveće titule.

Sezonu otvara u Junajted kupu, a prvi rival mu je u nedelju od 10.00 Žižen Žang, najbolji kineski teniser svih vremena. Od kada je stigao u Pert vredno trenira, a jedan trening je odradio i sa Olgom Danilović, koja će igrati ženski singl za Srbiju na ovom turniru.

U jednom trenutku je bila u pravoj neverici i široko je otvorila usta, pa su mnogi postavili pitanje: Šta joj je to rekao Đoković, pa je ovako urnebesno reagovala?

I to je verovatno jedna od stvari koje nikada nećemo saznati, tek pokazala je da je atmosfera u timu fenomenalna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()