Francuz se srušio usred meča: Kazo završio u kolicima

Na terenu su svi bili uznemireni

19.03.2024. 09:10
  • Podeli:
Artur Kazo-65f9482b52f0d.webp Foto: AP Photo/Kamran Jebreili/Tanjug

Francuski teniser Artur Kazo doživeo je veliki peh kada se tokom meča kvalifikacija za masters u Majamiju ovog ponedeljka iznenada srušio na teren.

Naime, igrao se treći set duela sa Haroldom Majoom, takođe francuskim teniserom, kada se neposredno pre udarca, Kazo samo onesvestio. Ono što je svima privuklo pažmnju jeste da su svi bili uznemireni i šokirani, dok je njegov protivnik mirno gledao sa svoje strane terena.

Trenutno 74. na ATP listi je, prema svemu sudeći, kolabirao od vrućine i iscrpljenosti, a meč je završio u kolicima uz lekare koji su mu ukazali pomoć i koji su ga ispratili sa terena. 

Na snimcima koji su objavljeni vidi se kako je Majo prišao Kazou tek kada je smešten u kolima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()