Gaske odlazi u penziju: Vreme je za nešto novo

Sa mnogo emocija najavljujem svoj oproštaj od igranja tenisa nakon 20 godina profesionalne karijere, rekao je francuski teniser

02.06.2023. 09:51
  • Podeli:
Rišar Gaske_Dejan Rakita Pixsell-64798e9b4de0c.webp Foto: Dejan Rakita / Pixsell

Francuski teniser Rišar Gaske odlučio je da se povuče sa terena i završi igračku karijeru. 

Posle 20 godina na turu osvojio je 16 titula, 598 pobeda i 20.000.000 zarađenih evra momak iz Bezijera je svirao kraj.

Nekada sedmi teniser sveta nastupio je nedavno na Srpska open, što mu je bio jedan od poslednjih turnira u karijeri. Tako je i banjalučka publika mogla da uživa u jednom od najlepših jednoručnih bekhenda u istoriji ove igre.

Gaske je odlučio da zatvori jedno poglavlje, ali i da odmah otvori drugo:

"Sa emocijom najavljujem svoj oproštaj od igranja tenisa nakon 20 godina profesionalne karijere. Odlučio sam da se posvetim mom novom projektu "Justaneggcoin". Nadam se da ćete podržati moj projekat na isti način kao što ste podržali mene kao tenisera. Hvala vam", napisao je Gaske na Tviteru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()