Potez Sinera o kom se priča: Džentlmenski gest prema devojci koja je došla da ga zaštiti

Sve se zbilo tokom prekida meča u Indijan Velsu

17.03.2024. 11:54
  • Podeli:
Janik Siner AP PhotoMark J. Terrill_Tanjug-65f3fd802a318.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Janik Siner je poražen u polufinalu mastersa u Indijan Velsu i prekinuta mu je serija od 19 pobeda u 2024. godini. Detalj koji je privukao pažnju pubike i kamera na terenu dogodio se kod "klupe" italijanskog tenisera, a snimak je brzo obišao mreže. 

Meč između Sinera i Karlosa Alkaraza prekinut je zbog kiše pri rezultatu 2:1 u prvom setu za Italijana. Devojka koja skuplja loptice je donela kišobran i sela je pored Sinera, ali, Italijan je odmah uzeo od nje kišobran kako bi ga sam držao i tako zaštitio i sebe i nju.

Devojci je bilo pomalo neprijatno, kao da nije znala šta da radi. Počela je da se smeje, a kamere su uhvatili sve te detalje.

Njih dvoje su potom ušli i u razgovor jer je Italijan želeo da opusti atmosferu da tokom pauze, koju niko nije hteo. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()