Gojo: Nije zabavno igrati protiv Đokovića

Trebalo mi je vremena da se prilagodim, kaže hrvatski teniser posle prvog susreta sa Novakom

04.09.2023. 09:14
  • Podeli:
Borna Gojo-64f583afb2a18.webp Foto: AP Photo/John Minchillo/Tanjug

Hrvatski teniser Borna Gojo je, posle poraza od Novaka Đokovića, poželeo svom protivniku da osvoji titulu na poslednjem grend slem turniru u sezoni. Srpski teniser se plasirao u četvrtfinale Ju-Es opena, gde ga čeka Amerikanac Tejlor Fric

Đoković je u osmini finala pobedio hrvatskog tenisera 6:2, 7:5, 6:4. Gojo je plasman u glavni žreb turnira u Njujorku izborio kroz kvalifikacije.

"Prvi set je pokazao da sam se mučio. Kada sam izašao na centralni teren imao sam problema da vidim lopticu. U drugom sam imao 3:0, ne kažem da bih osvojio set, ali... Nisam stigao do taj-brejka, ali da jesam...", rekao je Gojo na konferenciji za medije.

On je istakao da mu je bilo potrebno vreme da se prilagodi stilu igre Novaka Đokovića.

"Nije zabavno igrati protiv Đokovića. Da sam igrao bolje i on bi verovatno bolje igrao. Trebalo je neko vreme da se prilagodim. Bilo je sve u redu, to je bilo kul iskustvo. Da sam mogao, fizički bih stajao sedam sati tamo na glavnom terenu. Dao sam sve što sam mogao. Đoković mi je čestitao na mreži, a ja sam mu poručio da osvoji turnir u Njujorku", naveo je Gojo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()