Hamad Međedović u finalu turnira u Džedi

Međedović je prvi srpski teniser koji se plasirao u finale turnira na kome se takmiče igrači do 21 godine.

01.12.2023. 20:48
  • Podeli:
Hamad Međedović-6516cde09c9ae.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u finale turnira "Nove generacije (Next gen)", pošto mu je večeras u polufinalu Švajcarac Dominik Striker predao meč u drugom setu, pri rezultatu 4:3 (5), 2:1.

Međedović, trenutno 110. igrač sveta, za trofej će se boriti protiv Francuza Artura Filsa, koji je savladao zemljaka Luku van Aša 2:4, 4:1, 4:3 (1), 4:3 (6).

Međedović je prvi srpski teniser koji se plasirao u finale turnira na kome se takmiče igrači do 21 godine.

Poslednji šampion bio je Brendon Nakašima, a titule su osvajali još Karlos Alkaraz (2021), Janik Siner (2019), Stefanos Cicipas (2018) i Čung Hjeon (2017).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()