Holger Rune bez ustručavanja prema velikoj trojici: Oni nisu bogovi

Đoković, Nadal i Federer dobijaju hrabre naslednike

20.12.2021. 13:12
  • Podeli:
Holger Rune Reuters.jpg Foto: Reuters

Teniski talenat u povoju Holger Rune ne preza od komentarisanja najbolje, do sada nedodirljive, trojke Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Mladi Norvežanin, već sa 18 godina, zna da svi greše pa i najbolji.

"Uvek je dobro pokušati da se takmičite sa Đokovićem, Nadalom i Federerom. Treba zanti da oni nisu bogovi. I oni prave greške. I oni umeju da naprave čudne odluke na terenu zbog nervoze. I oni su ljudi. Videli smo momke poput Aleksandra Zvereva i Danila Medvedeva koji su u stanju da iskoriste njihove trenutke slabosti - rekao je Holger Rune.

Norveški teniser već sada misli da nije dobro za tenis da velika trojka uvek bude u centru pažnje:

"Dobro je da ne gledamo stalno Rodžera, Rafu i Novaka, iako su oni verovatno najbolji u istoriji tenisa. Nedostaju nam njihovi međusobni mečevi, ali je uvek potrebno da se pojavi nova lice, nova energija".

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()