Hrvatski novinari došli na Đokovićev trening: Evo šta im je Novak rekao o Ivaniševiću

Skoro pet godina saradnje stvorilo i prijateljstvo

28.03.2024. 16:40
  • Podeli:
nenad zimonjić, novak đoković - 20 nov 2019 - profimedia-6604167b15174.webp Foto: Profimedia

Uz Novaka Đokovića je na treninzima, od kada radi u Košutnjaku i od kada se rastao sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem, stari drug, nekadašnji saigrač i selektor mu u reprezentaciji Srbije, Nenad Zimonjić. A novinari hrvatske "Slobodne Dalmacije" su se tim povodom uputili u Beograd kako bi, direktno od Novaka, saznali zašto je došlo do razlaza sa Ivaniševićem- 

"Ne mogu sada ništa da komentarišem. Žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo okončali saradnju. Videli ste objavu, tako da..." poručio je Đoković za "Slobodnu Dalmaciju".

Đoković "gostima" nije porekao da je rastanak sa Ivaniševićem prošao dosta emotivno. Ipak je iza njih dvojice skoro pet godina saradnje, odnosno osam grend slem titula i dva završna mastersa. Novak i Goran su u međuvremenu postali bliski i dobri prijatelji, pa bi bilo neverovatno da se profesionalnim rastankom raspadne i njihov privatan odnos.  

"Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako ostati. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat. Verovatno smo najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno u poslednjih pet godina koliko smo zajedno radili", zaključio je srpski teniser kratak razgovor za "Slobodnu Dalmaciju".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()