I to je Australija: Zmija nakratko prekinula meč Dominika Tima na turniru u Brizbejnu

Smeđi gmizavac, dugačak 50 centimetara, uspešno je uklonjen sa terena

30.12.2023. 18:33
  • Podeli:
Dominik Tim-658fe48e7f4d0.webp Foto: Profimedia

Osvajač Otvorenog prvenstva SAD 2020. godine Austrijanac Dominik Tim (30), morao je da se bori sa dva protivnika u Australiji u prvom kolu kvalifikacija za turnir Brizbejn Internešenal. Naime, zbog zmije otrovnice meč je nakratko prekinut.

Bivši treći teniser sveta je danas igrao protiv australijskog mladića Džejmsa Mekejba i izgubio je prvi set rezultatom 2:6, preneo je "Gardijan". 

Kada je najzad preokrenuo meč u svoju korist, navijači su na terenu primetili zmiju.

Pozvano je obezbeđenje i sudija je morao privremeno da prekine meč dok se zmija kretala na terenu broj dva. 

Hvatač zmija je na kraju uhvatio smeđu zmiju, dugu 50 centimetara i uklonio je sa terena, pa je meč nastavljen.

Tim je spasio tri meč lopte pri rezultatu 3:5 u drugom setu pre nego što je pobedio sa 7:6 (7:4) i odlučujući set rezultatom 6:4.

Austrijanac, koji pao sa liste prvih 300 tenisera jer se borio sa povredama i problemima sa samopouzdanjem, popeo se na 98. mesto i treba da pobedi u još jednoj kvalifikacionoj utakmici da bi se plasirao u glavni žreb u Brizbejnu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()