Indijan Vels dobio novu zvezdu i spasioca: Lens Dejvis spasio meč od pčela

Pčele su se smestile u spajder kameri

15.03.2024. 14:27
  • Podeli:
Lesli Dejvis-65f44d99e20a9.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Neverovatna scena viđena je tokom meča između Karlosa Alkaraza i Aleksandera Zvereva, na turniru Indijan Vels. Kada je duel bio sat vremena prekinut jer je španskog tenisera napao roj pčela, na "binu" je stupio Lens Dejvis, profesionalac za rad sa opasnim insektima. 

Ispostavilo se da su se pčele smestile na "spajder kameri", gde je matica došla, a za njom i ostale. Kad se kamera pomerila pčele su se uznemirile, razletele i nastao je haos.

Organizatori turnira su morali hitno da reaguju, pa su pozvali lokalnog eksperta za ove poslove koji je rešio stvar, ali i potpuno skrenuo pažnju na sebe jer je na teren ušetao poput rok stara.

Dejvis ima i takav imidž, dugu kosu i kul izraz, a sa sobom je nosio poseban usisivač za skupljanje pčela. Nije imao zaštitno odelo, samo specijalne naočare za ove prilike. On je sve pčele privukao u usisivač i kasnije ih oslobodio, odnosno pustio gde i treba da borave.

AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Amerikanac je dobio i ovacije iz publike, jer masa prvi put vidi ovu "atrakciju".

Igrači su izašli na teren na zagrejavanje, ali su pčele i dalje zujale. Lens je prošao ceo teren kako bi sve uklonio.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()