Ivanović stvorila savršenog igrača: Uglavnom birala teniserke, ali ipak nije mogla bez Đokovića

Uživa u penziji i porodičnom životu

28.02.2024. 21:12
  • Podeli:
Ana Ivanovic profimedia-65df8b4d26475.webp Foto: Profimedia

Nekada najbolja srpska i svetska teniserka Ana Ivanović podelila je na društvenim mrežama video zapis u kojem je pokušala da sastavi "teniskog hibrida" od teniserki, međutim, iako nije bio dostupan u selekciji, ipak nije mogla da izostavi najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića.

Zadatak je bio vrlo jednostavan, prilikom izgradnje savršene igračice, samo treba da izabere koja je najbolja u pojedinačnim segmetnima tenisa.

Kada je u pitanju servis, Ana je odabrala Serenu Vilijams, ali takođe i za snagu, dok je za izdržljivost izabrala Karolinu Vozniacki. Za proklizavanje na terenu Ana smatra Štefi Graf kao najbolju, za drop šotove Ons Žaber, što se forhenda tiče tu je izabrala Igu Švjontek, uz napomenu da voli i svoj forhend.

Iako je izabrala uglavnom teniserke, napravila je i mali izuzetak i dodala Novaka Đokovića od koga je izabrala bekhend kao udarac za koji misli da je najbolji na svetu.

"Verovatno najbolji bekhend na svetu ima Novak, tako da ću za ovo da pređem sa žena na muškarce", uz osmeh je poručila Ana.

Sada uživa u penziji i porodičnom životu sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima trojicu sinova, ali je i dalje zanimljiva i interesantna teniskom svetu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()