Jedan favorit pao, drugi ipak prejak: Međedović eliminisan u osmini finala turnira u Štutgartu

ATP turnir u Štutgartu igra se za nagradni fond od 812.235 evra

12.06.2024. 18:14
  • Podeli:
hamad međedović profimedia-656b8ae75adac.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Štutgartu, pošto je danas u osmini finala izgubio od Aleksandra Bublika iz Kazahstana sa 2:0 (6:1, 7:6). Meč je trajao jedan sat i 20 minuta. 

Naš teniser juče je iznenadio favorizovanog Fabijana Marošana, ali protiv Kazahstanca nije mogao da prikaže više - Međedović je 131. teniser sveta, dok je Bublik 17. na ATP listi, pa je tu poziciju i epitet favorita u ovom meču i potvrdio.

Kazahstanski teniser će u četvrtfinalu turnira igrati protiv Italijana Lorenca Musetija.

ATP turnir u Štutgartu igra se za nagradni fond od 812.235 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()