Još jedna legenda obožava Đokovića: Džordž Rasel oduševljen Srbinom

Najbolji uz najboljeg

10.07.2024. 23:15
  • Podeli:
rasel i djokovic instagram georgerussell63-668eefa25c73a.webp Foto: Instagram/ georgerussell63

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona pošto mu je Aleks de Minor predao duel bez borbe zbog povrede kuka.

Nole je svakako bio na kompleksu Vimbldona, gde je imao obaveze drugačije vrste.

Naime, kao i prethodnog dana, kada je dočekao NBA zvezdu, Rasela Vestbruka, tako je i sada bio domaćin zvezdi Formule 1 - Džordžu Raselu i njegovoj devojci.

 Rasel je objavio fotografije sa susrta sa Đokovićem, gde je rekao da lepo kada vidi dobro poznata lica.

"Uvek volim da budem ovde i da vidim poznata lica takođe", napisao je Rasel.

Inače, Rasel je veliki fan Novaka Đokovića, ali u sredu nije imao priliku da gleda najboljeg svih vremena, jer mu je De Minor predao meč bez borbe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()