Karlos Alkaraz: Nisam ničija kopija

Nikada nisam igrao protiv Šapovalova, ali smo nedavno trenirali u Barseloni, kaže mladi Španac

02.06.2023. 12:31
  • Podeli:
Karlos Alkaraz-63f32e0fb6242.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Svetski broj jedan u tenisu Karlos Alkaras izjavio je pred meč sa Denisom Šapovalovim da smatra da nije ničija kopija, prenosi "Sportklub".

Alkaras u petak od 20:15 časova igra duel 3. kola Rolan Garosa protiv Šapovalova.

"Nisam ničija kopija. Neki ljudi tvrde da imam udarce kao Nadal, Đoković i Federer, i to je normalno, jer ih gledam već 20 godina. Ali ja volim da verujem da sam 100 odsto Alkaras, a ne bilo čija kopija", istakao je Alkaras.

Osvrnuo se potom na svog trećeg protivnika na Rolan Garosu.

"Nikada nisam igrao protiv njega, ali smo nedavno trenirali u Barseloni. Znam da je veoma opasan, da voli da napada i zato ću morati da budem spreman za kontranapade. Zbog raznih povreda shvatio sam da moram mnogo više pažnje da posvećujem sitnim detaljima, kao što su odmor, ishrana, dodaci", zaključio je Alkaras.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()