Kecmanović: Ne mogu mnogo da se nerviram kad nisam imao šansu

Možda sam osećao pritisak, ali ne previše, rekao je srpski teniser posle rane eliminacije

17.01.2023. 10:49
  • Podeli:
Miomir Kecmanović-63c668fc38eb1.webp Foto: Profimedia

Miomir Kemcanović je ispadanjem u 1. kolu Australijan opena iznenadio mnoge, ali i sebe. Međutim, posle poraza od Nikolasa Džarija i ubedljivih 3:0 srpski teniser je bio dobro raspoložen i profesionalno svestan da nema nazad.

"Iskreno, nisam mogao mnogo toga da uradim. Momak je odigrao stvarno dobro, mučio sam se da nađem ritam, uopšte mi nije davao ritam. Ne mogu mnogo da se nerviram kad nisam imao šansu", rekao je Kecmanović.

Čileanac je savršeno servirao, a Kecmanović nije mogao da nađe rešenje.

"Probao sam da se adaptiram. I ulazio sam u teren, i odaljio sam se nazad, ali kada čovek odservira 30 asova i ima 59 vinera, šta da uradim?"

Kecmanović je prošel godine stigao do četvrte runde u Melburnu, ove nije mogao dalje od početka.

"Možda sam osećao pritisak, ali ne previše. Igrao sam prošle godine četvrto kolo, ali neću umreti ako ne dođem opet tamo", rekao je srpski teniser kom sledi nastup sa reprezentacijom u Dejvis kupu, pa put u SAD.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()