Kecmanović pred polufinale Dejvis kupa: Na nama je sada da donesemo Salataru u Srbiju

Težak tim za početak, ali imamo i mi dosta dobrih igrača, siguran je srpski teniser

21.11.2023. 14:09
  • Podeli:
Miomir Kecmanović_Pixsell-6442dcfc7f0da.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Teniski reprezentativac Srbije Miomir Kecmanović izjavio je u Malagi da se nada da će njegov tim da osvoji Dejvis kup. Za Srbiju će pored Kecmanovića na Završnom turniru Dejvis kupa u Malagi igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Hamad Međedović.

"Atmosfera je super. Stvarno nam je bilo sjajno ovih par dana. Lepo treniramo i svi se slažemo. Stvaramo takvu atmosfera da uživamno dok smo ovde, radi maksimalno i da igramo naš najbolji tenis", rekao je Kecmanović, preneo je TSS.

Srbija će u četvrtak u Malagi u četvrtfinalu Finalnog turnira Dejvis kupa igrati protiv Velike Britanije.

"Težak tim za početak, ali imamo i mi dosta dobrih igrača, tako da sam siguran da će to da bude jedan dobar meč", dodao je srpski teniser.

Novi savetnik dragocen za tim

Selektor Srbije je Viktor Troicki, a stručnom štabu se priključio i Janko Tipsarević.

"To nam mnogo znači. Svaki njihov savet je dragocen. Mnogo puta su bili u ovakvoj situaciji, više nego mi, i svaki savet nam znači", rekao je Kecmanović.

On je istakao da mladi srpski teniseri moraju da deluju ozbiljno na terenu.

"Na nama je sada da donesemo Salataru u Srbiju i nadam se da ćemo u tome uspeti", poručio je Kecmanović.

Pobednik meča Srbija - Velika Britanija igraće u polufinalu sa boljim iz duela Italija - Holandija.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()