Kecmanović u padu forme: Poražen na startu turnira

Nije iskoristio svoje šanse

01.04.2024. 16:15
  • Podeli:
Tan2024-01-2211172546_2 miomir kecmanović AP PhotoAndy Wong-65fbed28971c1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Srpski teniser Miomir Kecmanović "sapleo se i pao" već u 1. kolu turnira u Eštorilu. Poražen od Roberta Bautista Aguta posle nešto manje od sat i po igre. 

Bilo je to još jedno bledo izdanje Miomira Kecmanovića, koji u prvom setu praktično nije ni igrao. On je prepustio protivniku dve brejk lopte, uzeo je samo jedan gem i nije mogao ništa da uradi za pola sata koliko se igralo.

Drugi set je bio dosta zanimljiviji, borbeniji. Egal je bio do 5:5, s tim da je Kecmanović bio jedini koji je i imao dve brejk lopte tokom seta.

Poklekao je na prvoj brejk lopti za protivnika, dopustio mu je prednost od 6:5, a onda je Bautista lako i slavio,

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()