Kiša napravila gužvu: Na Srpska open planirano 15 mečeva u jednom danu

Trebalo bi da se odigra devet mečeva u singlu i šest u dublu

18.04.2023. 09:36
  • Podeli:
Srpska open teren foto Dejan Rakita:PIXSELL-643818088ca3a.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

U Banjaluci na Srpska open, već drugog dana turnira, organizatori imaju pune ruke posla jer je na rasporedu čak 15 mečeva koji će se odigrati, ukoliko, kiša ponovo ne poremeti planove.

Nastaviće se i prekinut meč od ponedeljka između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića (oko 12:30). Prvi bi trebalo na teren Laslo Đere, koji prvi meč na turniru igra protiv Romana Safiulina (u 11:00).

Na programu je devet mečeva u singlu i šest u dublu, a na terene bi trebalo da izađu Damir Džumhur i Aldin Šetkić

Džumhur (ATP 202.) je u ponedeljak saznao svog protivnika u 1. kolu nakon što su završene kvalifikacije, pa će na drugoj strani mreže biti Liam Brodi, 132. teniser sveta. Njih dvojica su planirani kao poslednji meč dana što se tiče singl konkurencije.

Aldin Šetkić se nije plasirao u glavni žreb u singlu, ali je dobio šansu da igra dubl nakon što je meč Andreja Rubljova i Romana Safiulina protiv Sandera Giljea i Jorana Vliegen otkazan. Tako će Šetkić u paru sa Australijancem Džejsonom Tejlorom igrati protiv Belgijanaca.

Ipak, najveću pažnju, bez ikakve sumnje, privućiće Gael Monfis koji će igrati protiv češkog tenisera Jirija Lehečke (oko 14:00).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()