Ko rano rani, dve sreće grabi: Poznat termin Novakovog meča u osmini finala na Australijan openu

Najbolji teniser sveta meč 4. kola grend slema u Melburnu igra protiv Francuza Adrijana Manarina

20.01.2024. 07:03
  • Podeli:
novak đoković, australijan open - 19 jan 2024 - profimedia (5)-65ab5c9bc10e3.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će igrati naredni meč u osmini finala na Australijan openu u dnevnom terminu po lokalnom vremenu, što znači da će oni koji budu hteli da navijaju za njega ili morati izuzetno da porane, ili uopšte da ne idu da spavaju u noći između subote i nedelje.

Naime, Đokovićev duel protiv Francuza Adrijana Manarina u 4. kolu grend slema u Melburnu postavljen je za drugi meč dana na Rod Lejver areni, što znači da počinje oko 13.30 časova ili nešto malo kasnije po vremenu u Melburnu.

To znači da po našem vremenu taj meč treba da počne oko 3.30 ujutru, pa ako ste vatreni navijači navijte satove ili nemojte uopšte da ležete, pa posle, nadamo se Noletove pobede, krenite na počinak u rano nedeljno jutro.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()