Konors bi se rado odazvao pozivu Novaka Đokovića: Volim priče o tenisu

Potreban mu je svež par očiju, kaže legendarni teniser

01.04.2024. 12:15
  • Podeli:
Džimi Konors-660a88c27621e.webp Foto: Profimedia

Svi čekaju vesti od Novaka Đokovića - ko će biti novi trener najboljeg tenisera sveta, odnosno da li će iko zameniti doskorašnjeg Gorana Ivaniševića. Dok Nole ne odluči kako će dalje kroz sezonu razna imena se licitiraju i mediji velika imena kontaktiraju na tu temu. 

Jedan od onih koji je pozvan da govori o srpskom teniseru jeste i legendarni teniser Džimi Konors. Amerikanac je rekao da bi "rado prihvatio poziv Novaka Đokovića da bude njegov novi trener" i on smatra da je igraču potrebna "sveža krv".

"Potreban je svež par očiju. Đoković uskoro puni 37 godina, razmišlja u stilu – koliko mi je ostalo, još koliko želim da igram, šta želim da postignem. Možda je spreman da dodatno rizikuje da vidi kuda će ga to odvesti, promene koje bi novi trener uveo svakako bi bile minimalne", rekao je Konors u svom podkastu dodavši:

"Ja sam van posla. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu, ali ako se ukaže prilika to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime", rekao je Amerikanac.

Konors je tokom karijere osvojio osam grend slem titula i čak 109. ATP naslova po čemu je rekorder među teniserima, a kao trener sarađivao je sa Endijem Rodikom i Marijom Šarapovom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()