Lajović eliminisan u trećem kolu Mastersa u Madridu: Nemac trijumfovao u četvrtom međusobnom duelu

Janu Lenard-Štrufu je u drugom setu bio dovoljan samo jedan brejk da izjednači na 1:1, dok u trećem setu kod vođstva 5:3 koristi tek treću meč loptu za pobedu i plasman u osminu finala

01.05.2023. 15:23
  • Podeli:
Dušan Lajović_AP Tanjug Radivoje Pavičić-644531132fa66.webp Foto: AP / Radivoje Pavičić / Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je sa Mastersa u Madridu pošto ga je u trećem kolu pobedio Nemac Jan Lenard-Štruf rezultatom 2:1 (6:7, 6:3, 6:3).

Meč je ukupno trajao dva sata i 13 minuta. Prvi set je trajao najduže, jer je rešen tek u taj-brejku, budući da niko nije uspeo da oduzme servis rivalu.

Kod vođstva Štrufa 5:4 Nemac je propustio jednu set loptu na servis Lajovića, što je Srbin umeo da kazni i u taj-brejku stigne do 1:0.

U drugom setu Štrufu je bio dovoljan samo jedan brejk da izjednači na 1:1. U trećem setu kod 2:2 Nemac pravi brejk, a zatim kod vođstva 5:3 koristi tek treću meč loptu za pobedu i plasman u osminu finala.

Posle osvojene titule na Srpska Openu, Lajović je u Madridu ostvario dve pobede, ali je i u četvrtom međusobnom duelu eliminisan od strane Štrufa koji ga je sada sva četiri puta dobio sa 2:1 u setovima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()