Lajović iz Majamija: Ne volim da igram sa igračima kao što je Kresi

Pokušaću da ostanem miran, rekao je srpski teniser koji je savladao u 1. kolu Endija Mareja

23.03.2023. 12:14
  • Podeli:
Dušan Lajović-63f712f71efae.webp Foto: Profimedia

Dušan Lajović izjavio je posle meča sa Endijem Marejem da je mislio da će se protivnik izvući i preokrenuti rezultat. 

Lajović se plasirao u 2. kolo mastersa u Majamiju, pošto je u 1. kolu pobedio Britanca Endija Mareja sa 6:4, 7:5.

"Kada nisam uspeo da zatvorim meč na 5:4 pomislio sam da će se opet izvući. Iskreno u tom poslednjem gemu bilo je 40:0 i izvršio je pritisak na mene, ali je srećom promašio taj poslednji forhend, što u normalnim okolnostima ne čini. Ne volim da igram sa igračima kao što je Maksim Kresi. Pokušavaju da vas isprovociraju i stave pod pritisak kada servirate. Pokušaću da ostanem miran", zaključio je Lajović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()