Laslo Đere: Očekuje nas težak duel ali svi znamo zašto smo došli u Malagu

Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu, istakao je Đere

22.11.2023. 11:01
  • Podeli:
Laslo Đere_Pixsell-643e9f69dd323.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Srpski teniser Laslo Đere izjavio je danas u Malagi da njegov tim očekuje težak duel protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Finalnog turnira Dejvis kupa.

Srbija i Velika Britanija igraće sutra od 16 časova.

"Očekuje nas težak duel. Ne znamo ko će izaći od njih na teren, ali to nam je i manje važno. Fokusirani smo na našu igru i želimo da pružimo maksimum u tom duelu.

Znam da ćemo to i uraditi. Atmosfera u timu je dobra, svi smo pozitivni i nadamo se uspehu", rekao je Đere, preneo je zvanični sajt TSS.

U stručnom štabu Srbije nalazi se i Janko Tipsarević.

"Tipsarević je u stručnom štabu i njegovo iskustvo će sigurno značiti svima nama. Pogotovo što je već prošao sve ovo više puta i definitivno je to potez koji nam pomaže", dodao je Đere.

On je istakao da su svi spremni za iskušenja u Malagi.

"Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu. Želimo da pružimo maksimum, a tu je i Novak Đoković, koji je u neverovatnoj formi, imao je sjajnu godinu. I ja sam imao dobru godinu, kao i Lajović i Kecmanović i Međedović, tako da mislim da smo svi spremni", poručio je Đere.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()