Laslo Đere se rastao sa trenerom: Srpski teniser objavio dirljivu poruku na svom Instagram profilu

Pitanje je s kim će nastaviti sada?

07.02.2024. 15:14
  • Podeli:
Laslo Đere 2-650474285ad79.webp Foto: Reuters

Srpski teniser Laslo Đere objavio je jednu poruku na svom Instagram profilu. Nakon više od godinu i po dana, odlučio je da prekine saradnju sa svojim trenerom Jaroslavom Levinskim.

Đere je pod dirigentsom palicom Levinsokog uspeo da dođe do dva finala, onog u Hamburgu iz serije 500, kao i finala čelendžera i Kaljariju.

Međutim, odlučio je Laci da pronađe novog trenera.

Zbog toga se oglasio i putem svog Instasgram profila.

"Jaro, bilo je ovo divno putovanje. Nažalost, došao je kraj. Ne mogu dovoljno da ti zahvalim na tvojoj posvećenosti, predanosti i lekcijama koje si mi preneo tokom proteklih godinu i po dana. Zaista sam postao bolji i zreliji igrač tokom naše saradnje. Želim ti sve najbolje i puno sreće u budućnosti, i nadam se da ću te videti na turnirima! Hvala ti, Jaro", napisao je Đere.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()