Međedović: Bilo bi lepo, uvek, imati Đokovića za trenera

Nisam imala sreće u singlu, ali Đoković je tu sa nama, kaže najbolja srpska teniserka

02.01.2024. 11:54
  • Podeli:
Hamad Međedović-6593eb5655ad8.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Olga Danilović dobro raspoložena na startu nove sezone. Srpska teniserka je godinu počela u nacionalnom dresu, a kada je u miks dublu sa Hamadom Međedovićem, na Junajted kupu u Pertu, izborila plasman u čestvrtfinale takmičenja zahvalila se prvo publici na podršci. 

Teniska selekcija Srbije plasirala se u četvrtfinale pošto je u 3. kolu Grupe E pobedila Češku 2:1.

"Nisam imala sreće u singlu, ali Đoković je tu sa nama i doneo je taj poen. Hamad i ja nismo odigrali dobro prvi set, ali smo se vratili i pobedili. Hvala što ste došli i podržali nas. Srećna sam zbog pobede", izjavila je Danilović na terenu posle meča.

Srbija će u sredu u četvrtfinalu Junajted kupa igrati protiv Australije.

"Imamo neverovatnu podršku ovde, čast je igrati pred ovakvom publikom. Spremni smo za Australiju", dodala je srpska teniserka.

U prvom meču dana, Danilović je izgubila od Markete Vondroušove 6:1, 3:6, 6:3. Izjednačenje je Srbiji doneo Novak Đoković koji je bio bolji od Jiržija Lehečke sa 6:1, 6:7 (3:7), 6:1. Međedović je u miks dublu zamenio Novaka Đokovića, koji je tokom meča sa Lehečkom osetio bol u desnoj šaci.

"Razgovarao sam sa Novakom, čuo sam njegove savete sa klupe. Bilo bi lepo imati ga za trenera stalno. Olga je dala sve od sebe, pobedili smo. Želim svima u timu da se zahvalim. Naročito divnoj publici, vidimo se i u sredu", rekao je Međedović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()