Međedović van Dejvis kup tima Srbije: Troicki našao zamenu za Hamada

Dobra odluka selektora pred mečeve u Kraljevu

30.01.2024. 08:30
  • Podeli:
Viktor Troicki.jpg Foto: Profimedia

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je da mladi teniser Hamad Međedović neće igrati protiv Slovačke.

Dejvis kup reprezentacija Srbije se trenutno priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. 

"Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke", istakao je selektor Troicki na konferenciji za novinare.

Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić

Bilo bi dobro da publika pomogne

"Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji", pozvao je navijače Laslo Đere.

Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića, selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), koji se priključio nacionalnom timu.

U duelu sa Slovačkom neće učestvovati ni Novak Đoković, koji je ranije saopštio da će napraviti pauzu do 6. marta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()