Miomir Kecmanović eliminisan u prvom kolu turnira u Pekingu

Nagradni fond turnira u Pekingu iznosi 3.720.165 dolara

26.09.2024. 16:05
  • Podeli:
miomir kecmanović, 5 jul 2024 - foto Reuters (1)-668853670b4bf.webp Foto: Reuters

 Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Pekingu, pošto je danas u prvom kolu poražen od Holanđanina Talona Grikspora 6:7 (3:7), 6:4, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 14 minuta. Grikspor je 39. teniser sveta, dok se Kecmanović nalazi na 55. mestu ATP liste. Ovo je bio treći međusobni duel holanskog i srpskog tenisera, a drugi trijumf Grikspora.

Holandski teniser će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča između Španca Karlosa Alkaraza i Đovanija Mpešija Perikara iz Francuske.

Nagradni fond turnira u Pekingu iznosi 3.720.165 dolara.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()