Moćna poruka Đokovića iz Malage: Nema umora, nema opuštanja

Teniski savez Srbije navodi da je Đoković sleteo u Malagu u pratnji sina Stefana i ćerke Tare.

20.11.2023. 21:25
  • Podeli:
đoković malaga teniski savez srbije-655bc0763c536.webp Foto: Teniski savez Srbije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je du Malagi da nema opuštanja, pošto je do kraja sezone ostala završnica Dejvis kupa.

Đoković je doputovao  u Malagu i priključio se reprezentativcima Srbije na Završnom turniru Dejvis kupa.

Đoković je sinoć pobedio Janika Sinera 6:3, 6:3 u finalu Završnog ATP Mastersa u Torinu. Srpski teniser je po sedmi put u karijeri trijumfovao na Završnom Mastersu sezone.

Teniski savez Srbije navodi da je Đoković sleteo u Malagu u pratnji sina Stefana i ćerke Tare.

„Nema umora, ostalo je još da se odigra završnica Dejvis kupa i zbog toga nema opuštanja“, poručio je Đoković po sletanju u Malagu.

Đokovića je na aerodromu dočekao i jedan od glavnih organizatora F8 Dejvis kupa Felisijano Lopez. Srpski teniser će sutra trenirati u Malagi sa saigračima iz reprezentacije.

Srbija će u četvrtak od 16 časova u četvrtfinalu Završnog turnira Dejvis kupa igrati protiv Velike Britanije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()