Molčan oduševljen Banjalukom: Srpska open je savršen turnir

Čestitam na ovakvoj organizaciji. Kompletan kompleks je odličan, hrana vam je sjajna, hotel izvrstan, kaže Slovak

Autor: Dejan Marić
21.04.2023. 15:53
  • Podeli:
Aleks Molčan_Pixsell-6442883fd3c86.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Slovački teniser Aleks Molčan nahvalio je organizaciju Srpska opena, te dodao da se zahvaljujući svom borbenom duhu vratio sa ivice ambisa u meču protiv Lasla Đerea.

Učenika Marjana Vajde u trećem setu je gubio 4:5 i 0:30. Mnogi su tad pomislili da je Srbin već u polufinalu Srpska opena. Međutim, Molčan se digao iz pepela, preokrenuo i vizirao plasman među četiri najbolja.

"Bio sam blizu poraza. Laslo je servirao za meč, ali sam nastavio da igram. Nisam hteo da se predam. Trčao sam, borio se. Borac sam po prirodi, uvek ću se boriti do kraja", poručio je Molčan.

Slovački teniser imao je samo reči hvale za organizaciju turnira:

"Turnir je savršen. Čestitam na ovakvoj organizaciji. Kompletan kompleks je odličan, hrana vam je sjajna, hotel izvrstan. Pobeđujem, u polufinalu sam, za sada je sve savršeno. Opušten sam, a kada je tako, onda mogu da igram najbolji tenis. Potrebno je i da uživate u vremenu koje nije posvećeno tenisu. Ovde to mogu", istakao je Aleks, dodajući da pre meča nema nekih specifičnih rituala.

Nezaobilazna tema bio je Vajda. Dugogodišnji trener Novaka Đokovića sada uči Molčana. I, za sada im dobro ide.

"Marjan je fenomenalan. Ljubazan je, profesionalac, divim mu se i kao treneru i kao osobi. Uz njega sam mnogo napredovao i kao osoba jer saradnja sa njim nije samo tenis. Verujem mu 100 odsto. Pravi smo tim, radili smo na svim aspektima igre. Stvarno naporno radimo, a fokusirani smo na stvari koje su najvažnije. Uživam sa njim, nadam se da će uskoro i doći veliki rezultati", zaključio je Molčan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()