Nadal: Ni u jednom trenutku nisam bio ljut i sve sam sebi oprostio

Prvi favorit Australijan opena vratio se pobedom na Rod Lejver arenu

16.01.2023. 13:13
  • Podeli:
Rafael Nadal-63c53f6724407.webp Foto: Profimedia

Skoro godinu dana posle osvajanja 21. gren slem titulu, Rafael Nadal vratio se u ponedeljak u Rod Lejver arenu. I to je učinio novim trijumfom, koji je prvi na ovom turniru.

Naslov iz 2022. kada je Nadal osvojio Australijan open glasio je: "Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka u mojoj karijeri, ali sada je gotovo".

Sada, godinu dana kasnije, posle prve pobede na grend slemu u Melburnu Španac je rekao: 

"Srećan sam što sam se vratio ovde pobedom i nadam se da će mi to pomoći. Ako sagledamo sve kroz šta sam prošao u poslednjih šest meseci, to je bio veoma pozitivan početak. Nikada se nisam ljutio i oprostio sam sebi kako se stvari dešavaju jer sam znao da neće biti savršene. Moram da produžim lepe trenutke koje imam. Ovo danas je napredak. Moram da "nateram" važne i dobre trenutke da budu na mojoj strani".

Nadal je fizički bio u boljem izdanju od rivala. 

"Mnogo sam mršaviji nego što sam bio poslednjih godina. Uložio sam napore i radim za rezultat“.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()